Tel: (0515) 531944 - Mail info@utherne.nl

Kunstgrasveld / Sportvelden

Sinds september 2011 beschikken we over een Kunstgrasveld met wedstrijdverlichting. Dat houdt in dat er vrijwel altijd gevoetbald kan worden. Gezamenlijk met 6 ruime kleedkamers voorzien van vloerverwarming, 3 leidingkamers en een bestuurskamer, een perfecte locatie.
Huur hiervan is mogelijk via IJ.V.C.

impressie-zaal-01-01

Sportzalen

De in 1977 aangebrachte groene Descol Pulastic sportvloer kreeg in 1993 een face-lift. Hierbij is de kleur veranderde in zandbeige. Later, in 2008, vond een totale renovatie plaats incl. ondervloer en werd besloten de kleur blauw aan te brengen, waarbij het hoofdveld volleybal van een lichtere tint blauw werd voorzien.

De sportzalen zijn voorzien van bijna al de attributen voor de meest voorkomende sporten.

In de sporthal bevindt zich belijning voor de volgende sporten:

  • Zaalvoetbal
  • Tafeltennis
  • Volleybal
  • Badminton
  • Kaatsen
  • Basketbal
  • Turnen

Kleedruimtes

Zowel voor de binnen als de buiten sporten zijn bij de laatste verbouwing alle kleedruimtes vernieuwd. Met de normen van deze tijd staan ze garant voor vele jaren.

impressie-kleedruimtes-01
impressie-horeca-01-01

Sportcafé

Ons sport-cultuurcafé beschikt over een uitgebreide kaart met diverse soorten fris/sportdrank, tap en flesbier, en een scala aan hapjes en snacks. Specialiteit is onze “Patat Shoarma” voorzien van verse rauwkost en diverse sausjes.

Het vakbekwame personeel tapt een perfect biertje, bakt een knapperig frietje, schenkt diverse koffievariëteiten en zorgt dat het je aan niks ontbreekt.

Verder bieden we een afgesloten rookruimte, een biljart, een grootbeeld tv en heb je de mogelijkheid plaats te nemen in onze ruime foyer en als het weer het toelaat, ons zonnige terras.

Cultuur

Onze nieuwe multifunctionele zaal, voor zowel sport- als cultuurgebruik, inclusief podium en kleedkamers, diverse bergingen, 400 zitplaatsen.

impressie-zaal-02-01

impressie-zaal-02-02

Vergaderzaal / foyer / terras

Vergaderzaal met ca 50 zitplaatsen Onze vergaderzaal met ca 50 zitplaatsen heeft een eigen buffet. Een uitstekende zaal voor vergaderingen, cursussen, en andere bijeenkomsten van 20-50 personen. Gescheiden van de Foyer middels een geluidswerende paneelwand. Deze kan verwijderd worden bij grote aktiviteiten.

De foyer is voorzien van meubilair om actief te recreëren. Een aantal statafels met luxe barkrukken, en deels loungemeubilair voor een comfortabele zit. Uitgebreide garderobe en toiletgroepen.

Via de Foyer kom je op ons zonneterras, waar je heerlijk beschut onder megaparasols je drankje kunt nuttigen en o.a. zicht hebt op het voetbalveld.

Back to Top